img_5817

Hvem skriver?

Det gør jeg.

Jeg hedder Karen, og jeg skriver om min hverdag og de ting, der fylder i den. Nogle dage svæver jeg på drømme, og nogle dage falder jeg smask lige på næsen, men allermest ånder hverdagene stille og roligt, mens jeg stresser rundt for at finde tid og ro til at nyde det hele. Jeg er eminent til at lade vasketøj og støv ligge, mens jeg drikker kaffe med veninder, eller smider mig på sofaen med en bog, tv serie, film og Facebook. Jeg vil gerne have, at min blog er mit fristed og min base, og her kan jeg skrive, om hvad jeg vil, når jeg vil.

Jeg er mor til en datter med blå øjne, som giver alting mening, selvom hun kun har levet i denne verden siden maj 2011.

Jeg skriver næsten hele tiden og her deler jeg ud af mig selv, til dem der gider læse med.

Velkommen til min blog!

IMG_3161