img_5817

Hvem skriver?

Det gør jeg.

Jeg hedder Karen, og jeg skriver om min hverdag og de ting, der fylder i den. Jeg kan lide film og ord og humor. Og hvis der er en scenen i nærheden, stiller jeg mig gerne på den. Jeg ejer ikke ret meget dyrt mærketøj, og mit hjem er slet ikke farvekoordineret nok til at fylde flere sider i et boligmagasin. Til gengæld er jeg et nostalgisk rodehoved, der aldrig går forbi et loppemarked uden at tage noget med hjem.

Nogle dage svæver jeg på drømme, og nogle dage falder jeg smask lige på næsen, men allermest ånder hverdagene stille og roligt, mens jeg stresser rundt for at finde tid og ro til at nyde det hele. Jeg er eminent til at lade vasketøj og støv ligge, mens jeg drikker kaffe med veninder, eller smider mig på sofaen med en bog, tv serie, film og Facebook. Jeg drømmer om at skrive den roman, og min blog er mit skrive-motionscenter. Det er her jeg varmer mit hoved op og hælder alle tankerne og ideerne ud. Min notebook.

Jeg er mor til en datter med blå øjne, som giver alting mening, selvom hun kun har levet i denne verden siden maj 2011.

Her har jeg delt ud af mig selv siden 2010 (sgu!) til dem der gider læse med. Se dig omkring, måske bliver du fanget 🙂

Velkommen til min blog!

IMG_3161