Januar og lidt om de der mænd...

Ting der er købt i januar, mangler ikke på listen i februar. Det er god økonomisk sans!

Det eneste man (jeg) kan gøre i det her iskolde blæsende gråvejr, er at gå på nettet og finde noget at bruge alle mine penge på. Bum. Derfor har jeg hele januar shoppet Asos tyndt for udsalgsvarer, jeg absolut mener jeg har brug for. Så sparer jeg jo pengene i februar, right? Jeg har købt tasker, kondisko (som det hedder i min generation), lidt for korte kjoler og sexet undertøj, fordi det for nylig gik op for mig at mit undertøj ikke afspejler min nye “go out and get it”-attitude. Jeg overvejer nu at bruge de sidste sparemønter på en helt ufornuftig rejse et sted, hen jeg ikke har været før. Jeg er stor tilhænger at bruge shopping som psykolog, og det er muligvis noget jeg må tale med min rigtige psykolog om, men det må blive i næste uge, for nu skal jeg købe noget mere.

Jeg er i perioder ret god til at give pokker i vold og shoppe lige lidt over hvad fornuften egentlig burde tillade. Men jeg har også haft ret mange gode år, hvor jeg har været fattig, og derfor har sat mit forbrug ned på et minimum, og det var jeg faktisk også ret god til, hvis jeg selv skal sige det. Jeg kan godt se det lidt som en sport at finde ting billigt, at undvære nye ting og finde nye måder at bruge madvarer og lign. så man får mest for pengene. Det kan faktisk godt være helt sjovt, at downsize i perioder. Hvis det ikke er perioder der varer for længe, vel at mærke.

Jeg har tænkt mig snart at træde ind i en downsizing periode igen, og jeg har tænkt mig at se på den med mulighedernes blik. Se hvordan jeg kan leve på en sten og stadig ligne en million! Det er min mission for mit forår! Jeg vil gerne spare nogle penge sammen til forestående udgifter af den halvstore slags, og så kan man jo med lidt omtanke få pengene til at strække, og lægge resten til side. Uden at være nærig! For guds skyld ingen nærighed i vores hus!

img_4776

 

4 kommentarer

 • Pia

  Det er da indlysende rigtigt, at de penge man bruger på udsalget i januar er nærmest en slags opsparing. Man kunne måske endda tale om en investering 😉
  Jeg holder også af at samle mine indkøb – gå amok i perioder, og så skære tilbage i andre perioder. Meget sjovere end at ‘klat-shoppe’!
  Skal vi ikke se nogen af dine indkøb?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karensnotebook

   Joda! Jeg laver et “se-mine-januar-indkøb” senere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man må sgu godt give den gas en gang i mellem. Jeg havde lige november og december hvor jeg gik shop-amok. Så jeg har no-shopping-januar haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karensnotebook

   Sådan har jeg også haft mange gange. Og det er jo lidt dumt, når nu alting er billigere i januar, men det er svært at sige til sig selv (og dem man er på gave med) i december. Men vi er helt enige om at man godt må gå lidt amok en gang i mellem 🙂
   Tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar og lidt om de der mænd...