Anbefalinger til de mørke decemberdage

Nu skal I høre, hvad mit nye år skal indeholde! (…eller det der med nytårsforsætter)

jpjj5907

 

Lige midt i julemaden og konfekten og de tunge (lår) øjenlåg, melder begyndelsen til dette års nytårsforsætter sig på banen. Så bruger jeg en uges tid til at mærke efter og rette til og bum, så ligger den her. Dette års nytårsforsætter! Jeg er stor fan af lister og forsætter og ønsker og drømme. Alt sammen i en stor pærevælling. Jeg har i år ikke i sinde at forsætte noget, som jeg ikke vil arbejde hårdt for går i opfyldelse. Det er nemlig det første der står på listen:

 

Færdiggør ting. Jeg har altid været en opstarter. Jeg er god til at begynde på ting, men knap så god til at afslutte. Faktisk har jeg indtil flere professionelle papirer på, at jeg ikke er en afslutter. Det skal jeg lige arbejde med. Jeg skal i år afslutte de projekter jeg har hængende. Afslutte mine noveller, lave en realistisk plan for den roman jeg truer med, afslutte mine gamle nytårsforsætter og mine gamle drømme. Lige kigge på dem en ekstra gang, nåede jeg det? vil jeg stadig gerne nå det? Så gør det. Hvis ikke. Smid det væk. Afslutte alt hvad jeg begynder på, og ikke starte på noget der ikke kan afsluttes.

Jeg skal løbe igen. Jeg kan mærke at beslutsomheden og ambitionerne er høje, og jeg har derfor tilmeldt mig et 10 km løb i juni. Women 10k i juni med min søster! Ja sgu. Vi var pissegode sidste gang, og det bliver vi helt sikkert igen! Jeg løb for første gang i mit liv 10 km for to år siden. Derefter løb jeg stort set ikke igen. Hvad faanden?! Nu løber jeg igen, og jeg tænker at hvis jeg kan løbe 10K i juni, kan jeg også løbe 21 komma et eller andet i september. Waaart?! Ja. Jeg siger hermed højt til jer der tjekker ind her: Jeg løber et halvmarathon i 2018. (…wow)

Jeg skal date noget mere. Ja det er nu 6 år siden jeg var i et forhold. Jeg vil gerne have en kæreste. Tinder fungerer overhovedet ikke for mig, der er simpelthen for mange freaks og frøer derinde, og jeg bliver et koldt løg, der afviser mænd, fordi de har en grim sofa stående i baggrunden, eller har taget profilbilledet ude på badeværelset. Jeg er bedst in real life. Så ud på dates med mig. Jeg er sikker på at mit gamle forhold også vil nyde godt af, at jeg får en hobby, der får mig til at glemme, hvad der foregår på den anden side af hegnet.

Skriv! Det hænger lidt sammen med første punkt på listen. Det har stået på samtlige lister siden jeg var 14 og i år står det der igen. Jeg skriver jo hver dag, hele tiden, så det er ikke fordi jeg ikke skriver, i år skal I andre også bare læse det. Og jeg skal gøre det til mit job. Men det er sådan set også et “let” nytårsforsæt, for det er jeg i fuld gang med, så jeg fortsætter med det forsæt.

Mindre skærm. Åh. Det punkt er såå svært at skrive på en liste, hvor jeg ikke må skrive noget, jeg ikke har tænkt mig at gennemføre, for jeg kan jo så forbandet godt lide mine skærme. Det kan jeg altså. Men jeg kan også mærke, at det måske vil være smart, hvis jeg drosler lidt ned på skærmtid, når jeg er sammen med mit barn. Jeg kan godt være slem til liiige at snige mig til at tjekke FB, insta, mail, sms, nyheder eller what ever jeg synes er så vigtigt, når hun alligevel sidder og tegner, ser tv, leger eller noget andet. Vi kunne jo også lave noget sammen, faktisk. Jeg vil forsøge at holde skærmfri, når jeg er sammen med hende.

Det var dette års forsætter som de udformede sig henover julemaden og portvinen i juledagene. Nu er det januar, jeg er tilbage på job, og solen har på mystisk vis og helt uden sans for timing valgt at vise sig fra sin bedste side i dag. Alle de dage jeg havde mulighed for at nyde den ved stranden eller i skoven i Jylland, var den væk. men allerførste kontordag; hej blå himmel og sol. Tak for den vejrgud. Det er alletiders.

Godt nytår!

 

img_8953

2 kommentarer

 • Pia

  Seje fortsætter – især det første. Er selv mere end starter end en afslutter, så genkender hvert eneste ord, du skriver. Jeg vil have det i tankerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karensnotebook

   Tak, jeg er også ret tilfreds med dem i år! 🙂
   Og tak for din kommentar.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefalinger til de mørke decemberdage