Med hovedet i sommerferie

Sommerferie-update

Jojo, den er der endnu. Sommerferien! Og det er nu tid til en lille sommerferie-update. Jeg udnytter hvert et sekund til hygge og afslapning og store tanker. Jeg har fornemmelsen i kroppen, som om jeg kan indtage hele verden, hvis jeg ville. Jeg har al tid i verden og jeg har overskud og kan ALT. Life is so effing good, mine damer og herre! Og i dage skinnede solen. Jamen altså…

Jeg har, siden jeg landede i hovedstaden igen, været i IKEA og har flyttet rund på møblerne i min lejlighed. Det er lidt den billige udgave af at flytte rigtigt. Jeg drømmer om at flytte i en større lejlighed med et værelse til hver og baggård og altan og søde naboer. Måske endda et nyt køkken med opvaskemaskine, men det er ikke et krav. Kaisa drømmer om trapper. Hun vil gerne have et “ovenpå”. Det er en luksus jeg ikke helt kan følge, men vi må alle have vores drømme. Der går desværre nok ret lang tid før jeg har økonomi til at udføre alle vores drømme, så indtil videre bliver det noget med at lade møblerne bytte plads og tilføje noget nyt fra IKEA og vupti! et helt nyt hjem!

Jeg har virkelig prioriteret at være sammen med mit barn i denne ferie. Det er også derfor jeg ikke får skrevet så meget på bloggen som jeg drømte om før ferien, for jeg vil egentlig helst bare være til stede med Kaisa. Hun er sgu så god at holde ferie med!

Jeg har også gang i en masse store tanker om alt muligt. Det har jeg altid, når jeg holder ferie. Det er som om at så snart hverdagen slipper sit tag, og der er tid og overskud, så vrimler det med drømme, beslutninger og tanker om de store livsbrikker der skal skiftes ud, findes eller flyttes rundt på. Hvor meget der reelt er anderledes, når vi rammer august, må tiden vise.

Nu; mere afslapning og måske en kold øl på altanen, hvor jeg kan “nyde” musikken og festen fra tagterressen. Jamen sommeren i København er vidunderlig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med hovedet i sommerferie