Sommerferie sommerferie kom nu frem...

Med hovedet i sommerferie

hold da schatze det er længe siden jeg har været her! Livet og travlheden op til sommerferien, og en generel mangel på inspiration og glæde ved egne ord bærer størstedelen af skylden for fraværet. Nu mærker jeg inspirationen igen, og tasterne kalder på mig. Jeg går jo rundt og savner det, når jeg ikke skriver dagbog/blogger. For ja dette er pt mest min dagbog, som jeg er så excited over at jeg må dele den med alle, der gider at læse med. Jeg drømmer om at jeg på et tidspunkt får lidt mere struktur på bloggeriet og kan skrive andet end dagbog. Men det er en anden snak..

Jeg har lige netop stukket hovedet ind i den der sommerferie, som jeg har glædet mig til helt siden sidste sommer. Og endnu i år, skal den blive fantastisk – det kan jeg mærke. Mine planer er indtil videre ret tæt på minimale. Jeg skriver fra sommerhushytten lige nu, hvor jeg bliver resten af ugen. Derudover har jeg en uge og nogle dage uden datter og nogle dage med hende i kbh og Jylland.

Ugen uden datter plejer at blive brugt på at rejse et sted hen, hvor jeg kan mærke mig selv, og gøre lige hvad jeg har lyst til. Jeg har endnu ikke besluttet om jeg springer på et fly et sted hen, eller om jeg lytter til min økonomi og bliver hjemme.

Jeg har nogle ret store tanker om min job og boligsituation, som jeg gerne vil have på plads i denne sommer. Jeg synes ikke rigtig jeg får tænkt mine tænker helt til ende i hverdagen, og det er faktisk min største ferieplan. Tænke tankerne til ende. Og det kan man jo i princippet gøre både på Vesterbro og på en Kroatisk strand… i princippet.

Sommerhushytten og jeg ønsker god sommerstart! Vi har høj sol og feriestemning på alle tangenter. Vi bader, spiser fisk og is (ikke samtidig!) spiller spil, leger med vand i haven, læser dameblade og slapper totalt af. Jeg er kæmpe fan af sommerferie!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie sommerferie kom nu frem...