Lidt om mine skriverier og ambitioner.

“Glædelig” hverdag – Velkommen til skoldkopperne!

Samsøfærgen i solskin!

Vi er lige hjemvendt fra en weekend på Samsø hvor noget af min familie bor, og derfor var til konfirmation med min (lille) STORE nu 6 årige datter. Hun fyldte nemlig 6 år på Samsø og hun havde en fantastisk fest med masser af opmærksomhed og gaver og sol og leg. Vi har tradition for at slutte familiefesterne af med dans og disko til den lyse morgen. Og barnet morede sig kongeligt, som det måske kan læses af billedet!

Diskodronning!

Faktisk morede hun sig så meget, at jeg først troede det var “tømmermænd” og træthed der plagede hende, da vi kom hjem. Og at det var et kæmpe bygkorn hun havde i øjet, og en lille ubetydelig prik på kinden. Det var det ikke. Det var skoldkopper!

For fandenoghelvede altså! Oh the glamour of being a mother!

Så nu ligger vi her. Med ca 100 kopper fordelt på den lille krop og mig i pendulfart med vand, kølende creme, the, ristet brød, chokoladekiks, Netflix og alt hvad koppebarnet ellers kunne ønske sig. Og for at det ikke skal være løgn, har hun også kastet op den halve nat. Halleluja for hverdagslivet!

Jeg sidder så ved siden af patienten og genser Matador og Mad Men. (Når jeg ikke arbejder, blogger og henter fornødenheder) Jeg drømmer mig til en anden tid og ønsker mig en ny og mere “pæn” garderobe og et “ordentligt” hjem. Jeg er skyggetanten Elizabeth (-bare med barn og mindre klassisk musik, mere dagligdags rod og færre penge). Men jeg er også nogle gange Maude, der på ingen måde hverken kan eller vil forholde sig til forandringer og verdens unoder. Jeg vil hellere være Agnes Jensen, eller Peggy Olsen og jeg arbejder på at blive mere som dem, der er driftige og tager sagen i egen hånd og aldrig tager et nej for et nej. Og mindre som Elizabeth, der intet foretager sig, eller Joan Halloway, der ender med at blive snydt af livet. Hende gider jeg sgu ikke rigtig at være…

Hvad ville Agnes Jensen eller Peggy Olsen have gjort med skoldkopper?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om mine skriverier og ambitioner.