Svedhytte og saunagus - new experiences!

Påskeferie status.

Årets påskeferie afholdes i Allingåbro, hvor jeg er fra, og hvor mine forældre bor, og jeg sidder lige nu på mit gamle værelse mens min far steger frikadeller, min mor dækker bord, Min søster tager en velfortjent lur, mens hendes mand er gået udenfor med alle unger. Jeg har trukket mig tilbage for at lave en lille blogopdatering. Alt er heeelt i orden her!

Om lidt skal vi have årets Påskefrokost, som jeg har glædet mig til i flere uger. Snaps og sild – jatak!

Jeg har taget ret mange projekter med til denne påskeferie, og jeg er allerede ret godt i hus med flere af dem. Jeg har strikket et par sokker til sidste nye medlem af familien; Baby-Dagmar. Godt nok i en størrelse som hun sikkert først kan udfylde om et halvt år eller lign. men det var et påskeprojekt og det er næsten done.
Jeg har læst den ene af de to bøger jeg har taget med, og den anden ryger ned lige om lidt. Maria Gerhardts “Det bor Hollywoodstjerner på min vej”, og “Transfervindue” -Og så er jeg vist også fyldt godt op på kræfthistorier for denne gang.

De næste projekter er jobsøgning og skrive på den tekst som jeg er igang med, og som jeg skal have sendt til skriveguru efter påskeferien. Ja, det er de to sværeste projekter jeg har gemt til sidst.

Jeg synes allerede påsken er for kort, men måske er det også fordi, det er en dejlig påske.

God påske til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svedhytte og saunagus - new experiences!