Mandagsvrøvl på en solskinstirsdag

Svedhytte og saunagus – new experiences!

Nu må jeg fortælle om min store oplevelse med saunagus i mandags! Det var vildt og jeg var helt solgt!
Men først skruer vi lige tiden tilbage og tager det et skridt ad gangen, som man siger.

En af mine veninders veninder, Maysoon som jeg har mødt flere gange i forskellige sammenhænge, og har et lille venindecrush på, på den måde at jeg ville ønske, at hun også var min veninde, fordi hun virker så sej, sød og cool, inviterede mig med til et arrangement som hun holdt sammen med sin søster. Altså hun nærmest tvang mig med. Vi har børn i samme børnehave, og for flere uger siden spurgte hun mig, om ikke sådan noget spirituel fuldmåne saunagus kun for kvinder, var noget for mig?

Well. Egentlig ikke rigtig. Jeg er ikke ret spirituel og små lukkede rum, med ulidelig meget varme er ikke noget der umiddelbart lyder tiltrækkende for mig. Men jeg sagde JA, fordi jeg som sagt gerne vil være med i “klubben”, og fordi jeg har det med at sige ja til ting, jeg aldrig har prøvet før. Og spirituel saunagus har jeg ved gud aldrig prøvet før! Kun for kvinderdelen lyder rimeligt, eftersom det vel er noget med, at man er halvnøgne i en sauna? – det plejer at være kønsopdelt de steder jeg kommer. (Jeg kommer ikke noget steder med saunagus, vel derfor jeg ikke har prøvet det.) Fuldmåne? Fint nok. Hvis det er vigtigt for de andre. Spirituelt? Dont know. lad mig prøve.

Jeg var SÅ tæt på ikke at melde mig til. At finde på en undskyldning, der kunne få mig til ikke at sidde og svede sammen med fremmede kvinder et sted på Amager. Men så tænkte jeg også lidt på at Maysoons søster Nisreen ejer byens lækreste spa Beauty Avenue, som også er der, hvor jeg får min brazilian en gang om måneden. og så kunne det jo kun være en lækker oplevelse, så jeg gjorde det. Trykkede på knappen og tilmeldte mig. Wup! I’m a woman of the earth!

Alright. Lidt nervøs. Panikkede lidt over pakningen derhjemme; badedragt/bikini? (Gisp! Skal man være nøgne??) (Jeg synes det virkede som et badedragtearrangement, så jeg gik efter badedragten.) der stod i indbydelsen at man skulle have en kimono eller badekåbe med. (Jeg tog min gamle badekåbe med, og fortrød at jeg ikke lige havde fået den vasket først. Den lugtede lidt af sove, og der sad noget, der godt kunne ligne havregrød på det ene ærme. Pyt.) Og badesandaler? Jeg har ingen badesandaler. Overvejede om jeg lige skulle købe nogle? Det gjorde jeg ikke, hvilket var godt, for det var så uendelig ligegyldigt.

På vej derhen gik det op for mig at eftersom det jo var Maysoon og Nisreen der stod for det, var chancerne for at halvdelen af selskabet arbejder på Beauty Avenue ret store. Dermed vil jeg med ret stor sandsynlighed sidde i en svedhytte med en god håndfuld kvinder, der alle har set min HuHa up close and personal! Fuuuck! Det havde jeg ikke lige med i beregningerne, da der blev skrevet pro’s and cons!

Det viste det sig (heldigvis) at de fleste var, ligesom jeg, veninder eller bekendte af Maysoon og Nisreen, og kun en enkelt staffmember. Det kunne jeg godt håndtere. Vi vinkede lige til hinanden. Yup, vi har “mødt” hinanden før.
Maysoon og Nisreen havde lejet Inipi, en indiansk svedhytte på Amager strand, til vores arrangement, og det var SÅ sindssygt godt.

Jamen altså! Jeg var fuldstændig solgt! Det tog mig ca. 10 sekunder at vænne mig til varmen og så var jeg ellers kvinden, der gik all in på meditationen, sprang i havet, sang strubesang og hylede mod månen. Det var så fedt og så vildt at jeg aldrig har prøvet noget lignende! Jeg er genfødt som svedhytte-saunagus-vinterbader-hippie!

(Billederne driller, men følg mig på instagram (karennoroxe) og facebook her og her, så lægger jeg billeder op der.)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsvrøvl på en solskinstirsdag