Jeg tænkte lige på noget....

Mandagsvrøvl på en solskinstirsdag

Mandag næh.. tirsdag morgen, solen skinner, jeg er på arbejde, og jeg keder mig bravt. Mit kontor roder, fordi jeg efterlod det i fredags efter en exceptionel hektisk dag, med papirer flydende rundt på bordet. Det gør livet lidt mere besværligt, når man ikke kan se farven på bordpladen på arbejdsbordet. Det er ikke et miljø, jeg arbejder optimalt i egentlig. Jeg kan bedst lide det ryddet, når jeg starter mandag morgen. Men sådan blev det altså ikke denne mandag. Og heller ikke denne tirsdag. Målet for i dag, må være at rydde op på kontoret. Det er et godt mål synes jeg. Når jeg det? Når jeg det ikke? Det er en cliffhanger, der stryger til tops over dramatiske vinkler på hverdagen.

Jeg har haft gæster i weekenden og jeg har nydt solen, og jeg har drømt om at få gang i altanen igen. De døde blomster skal smides ud, og der skal vaskes møbler og støves af, så alting kommer til at stråle lidt mere i forårssolen. Jeg håber på en solrig påske. For fanden hvor jeg glæder mig til påsken. Jeg kunne godt finde på at bruge lidt penge i IKEA eller lign. for at shine min altan op. Jeg er simpelthen mere og mere forelsket i min altan. Når jeg en gang flytter fra denne lejlighed, så bliver det til et sted med altan eller have. (det sidste kræver vist en payrise af dimensioner, men det sker da også nogle gange (på film) at chefen ringer og siger “du skal have dobbelt op på løn fra nu”. Det har jeg set flere gange.)

Desuden har jeg besluttet mig for at få en flad mave. Jo. Det var det, jeg kom frem til efter weekendens store overvejelser. Flad mave og langt hår igen. Sommeren bliver pragtfuld! (Jeg synes vi bruger ordet “pragtfuld” for lidt. Og med “vi” mener jeg alle andre end Ghita Nørby. HUN forstår at bruge sådanne ord med kraft og fylde. Det gør Karen med den flade mave og det lange bølgende hår også. Prrraaagtfuld!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tænkte lige på noget....