På en dag som denne...

Drømme fra et IC3 tog til Randers

Når jeg kører i tog, er det som regel på strækningen København H til Randers og retur igen. Og jeg har altid planer om at skrive på den tur. Jeg skrev en gang en novelle fra København til Hjørring og den succesoplevelse har jeg ikke glemt. Ja, jeg lyder som en SAS reklame fra 00’erne. Bille August og mig skriver alt i transportmidler.

Jeg sidder lige nu ombord på IC Lyntoget og er lige trillet fra Århus. Dvs. jeg har ca. 30 minutter til at få dette indlæg fra hånden. Aint never gonna happen. Har nemlig også en 5 årig, der laver Barbie-frisure i en app på min telefon, som skal ses af mig igen og igen. Jamen de er da så flotte så skat… Også den ja. Wow sikke et hår du har lavet. zzzz mor keder sig.

Til gengæld får jeg også brugt tiden på at ghost shoppe. For fiplan hvor har jeg lyst til at købe alt muligt lækkert nyt tøj. Jeg har sådan brug for sko og tasker og jeans og en forårsfrakke. Og for himlens skyld også en rejse til de varme lande til sommer. Med mit barn. Mest af alt har jeg brug for en ny lejlighed og et lån i banken til ditto. Og nu er det snart forår, og så er det tid til at pynte altanen med blomster og krukker og nye møbler. Åh hvem der bare havde en kolonihave, eller et sommerhus.

Jeg venter i spænding på at kunne få lov at se hvor meget jeg får tilbage i Skat. Eller OM jeg får noget tilbage i år. Hele min sommerferieplanlægning afhænger af den pose penge jeg forventer mig ankommer til maj. Oh shit. Tænk hvis jeg skal betale noget!? Så er sommerferien aflyst. Og min lejlighedssøgning er indstillet. Og min garderobe må forblive trist og grå. Jeg plejer bare at få penge retur fra Skat, så nu regner jeg jo med det. Det er farligt. Universet har det med at straffe dem der forventer…

.. Så kom jeg ikke længere med det indlæg i toget, da vi nærmede os Randers og skulle pakke vores ting sammen. (Vi når jo at flytte ind med alt vores skrammel på sådan 3,5 timers tur.) Til gengæld fik jeg tjekket min Skatteopgørelse i går. Pis. Jeg skal betale 34kr. Det er selvfølgelig ikke et problem at skulle betale, men jeg havde jo sat næsen op efter en pose penge. Nu er der ingen sommerferiepenge til mig. Damn. Og jeg skal vist til at sælge noget før jeg køber nyt tøj.

Nu er Asos og de andre lækre shoppingsider byttet ud med “how to make more money” sider. Hvor finder man de sider??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På en dag som denne...