Tv jeg ser og ikke ser...

Traditionen tro…

… er der weekendindlæg fra min hånd. Jeg var til fredagsbar i fredags. Og det var vildt og sjovt, og jeg var festens midtpunkt og lo og lo, og lavede high fives med alle mine unge og smarte kunstneriske venner….

… Not so much. På mit arbejde er der forholdsvis tit fredagsbar. Det er en kunstskole, så eleverne holder fredagsbar i tide og utide, og mangt en mandag morgen er startet med at lufte ud og finde frem til dem, der var ansvarlige for at gå i Netto med tomme flasker/vaske gulvene eller stille højtalerne tilbage på plads. Det er på ingen måde et problem, men kun rigtig hyggeligt, og jeg er altid en lille smule misundelig på de søde tømmmis mennesker, der glider rundt langs gangene. Jeg har som regel brugt min fredag aften i sofaen med X-factor og et sovende barn i soveværelset. Ikke så meget street over det.

Men nogle gange sker det, at jeg joiner ungdommen (Som altså ikke er SÅ meget yngre end mig!) og deriblandt altså også i fredags, og det endte på samme måde som de andre gange, hvor jeg tror, jeg kan blende ind blandt eleverne. – Det kan jeg ikke. Det bliver mærkeligt og awkward, og jeg må liste af og søge tryghed blandt mine egne på en vinbar på Vesterbro i stedet. Måske skal jeg droppe at tro, jeg kan være unge sjove Karen med eleverne på skolen? Eller også skal jeg skyde brystet (Brysterne) frem og være pisse ligeglad. Jeg tror det handler om at kende sin scene og sit publikum. Vinbarer på Vesterbro er nok mere min scene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tv jeg ser og ikke ser...