Metallica - en metaljomfrus bekendelser

Tv jeg ser og ikke ser…

Jamen dog som tiden løber fra mig i disse dage. Blogging er der sgu ikke tid til. Jeg har vigtigere ting at foretage mig. For eksempel at klæde mit barn ud til fastelavn. Det tog lige et par uger… Jeg overgjorde det måske også lige en kende, men der skal altid være den mor, der tropper op med fire fade med kage, når der kun skulle laves en pr. person. Det er så mig.

Jeg har i øvrigt ikke set en eneste Oscar film overhovedet. jeg har heller ikke set showet. Jo selvfølgelig den famøse “I cant read the card” scene, men udover det, intet. Jeg tænker at jeg tager hul på det i den kommende weekend. barnefri weekend, og tid til biograf film. Jeg lover at lave en anmeldelse her på stedet, så alle bliver glade. (For jeg er sikker på at alle herinde er spændte på at vide, hvad jeg synes om de film jeg ser i biografen.)

Mit yndlings reality program er slut, og jeg er så underinformeret, at jeg overvejer at kalde på nogle af mine venner for at hjælpe mig med at finde dem, der har lavet programmerne for at få dem til at lave en follow up. Ja, jeg taler selvfølgelig om “Alene i Vildmarken”.

Fint at Jon vandt. Det var fortjent og stort tillykke!
MEN: Hvad synes de andre om hinandens præstationer, løsninger og (manglende!) udholdenhed? Kunne man ikke lade dem mødes og tale forløbet igennem? Jeg kunne også godt bruge noget mere viden, om hvordan de var forberedt på opgaven. Hvor meget vildmarkstræning har de fået? Har de fået hjælp til at pakke tasken? Fiskeri-træning? (Obviously var der nogle, der ikke lyttede så meget efter, da der blev gennemgået fiskenet opsætning for eksempel.) Hvad var det egentlig for et område de var i? Kunne man få en ægte norsk vildmarks m/K til lige at gennemgå the basics? Der er så mange informationer jeg mangler i det program, at jeg håber jeg får programredaktøren til bords en gang, for jeg har så mange ideer til forbedringer. Men når det er sagt; Genialt reality! Loved it.

Girls er tilbage. Sluger det råt. Elsker voksen Hannah. afsnittet i mandags var genialt og pisseirriterende på samme tid. Jeg var helt vild med budskabet om at succesfulde hvide mænd skal holde der pikke for sig selv og ikke statusudnytte unge håbefulde kvinder, og der er ikke noget mere ynkeligt, end en mand anklaget for sexkrænkelser, der udråber sig selv som offer. Føj. Jeg kunne godt skrive mere om det emne, for der er meget der skal siges, og det gør jeg nok også en dag. Men mens jeg sad og råbte Amen og Halleluja til afsnit 3 i 6. sæson, var jeg også vildt skuffet, da rulleteksterne ramte skærmen. For hvad med alle de andre! Et heeelt afsnit dedikeret til en vigtig sag er fint nok, men jeg vil videre med historien! Jeg må vide mere! Glæder mig til mandag!

Homeland er også tilbage. Jeg er dog ikke helt så begejstret for denne sæson endnu. Men måske kommer det senere.

Snart weekend. Trænger virkelig til det…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Metallica - en metaljomfrus bekendelser