Hvordan hilser man?

Weekend noter

Denne uge har været ret vild. Jeg har været til Metallica koncert (Meget mere om det senere), og haft rygende travlt på arbejde. Barnet og jeg har næsten ikke set hinanden, så nu kompenserer vi med en weekend, hvor vi skal hygge os ud over det hele, sidde i ske med hinanden og ikke vige fra hinandens side. Vi skal grine og fjolle, og have lange dybe samtaler om livet og drømmene. Vi (jeg, den overambitiøse mor) har planer om at bygge fastelavnskostume sammen i en glad og lykkelig symbiose, kælke og drikke varm kakao, tage i biografen og nyde hinanden helt som på film og i mine drømme om en perfekt weekend. Jeg tror endda der i baggrunden spiller noget med violin.

– Ha! Det skal nok blive godt. Jeg kan mærke, at jeg som den voksne nok skal ruste mig til at alle mine drømme bliver rystet rundt hundrede gange.

For eksempel gad ungen jo ikke lave papmache hjelm til fastelavnskostumet. Hun satte sig i 10 minutter og så gav hun op, fordi det var alt for snasket, og hun ville hellere klæde sig ud og lege frisør på sit værelse. Fedt nok. Så laver jeg bare resten.
Kælketuren sprang vi over, fordi jeg ikke orkede at købe kælk og gå med resten af vesterbros unger i Søndermarken. (Selvom vejret var perfekt!) Vi gik direkte efter kakaoen i stedet. Et godt og voksent valg, Karen.

I dag begyndte dagen med at hun ved et uheld smed min telefon i toilettet. (Jeg tror vi slap heldigt fra det!) Sååå det skal nok blive en deeeejlig weekend!

Nu laver jeg noget morgenmad til os. God søndag!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan hilser man?