Det der med boligdrømme

Pagten

Altså ikke julekalenderen! (Er det sådan en mor-skade, at man ikke kan læse det ord, uden at tænke på en DR julekalender?)

Nej det handler om noget helt andet. Jeg har nemlig lige lavet en pagt med mig selv. Jeg skal skrive minimum 10 minutter hver dag. Mails gælder ikke. Jeg skal skrive på mit projekt eller her. HVER DAG! Det er en pagt, som er vigtig at jeg overholder, for at rykke videre i mit liv. Sådan er det med pagter, de kan ikke brydes. Januar er altid en killer for mig. (For de fleste vel?) Og februar er endnu værre. Dette år er ingen undtagelse, så jeg bliver simpelthen nødt til at have nogle ting, der kan holde mig oppe. Skriveprojekter, feriedrømme, tv-serier, skønhedsprodukter, fester, besøg af venner og familie, billetter til dit og dat, og en kæmpe JA-hat, der bare blindt siger JA til alt, hvad andre foreslår mig. Ellers går jeg ned. Jeg lægger mig på sofaen og stener tv-serier og spiser chokolade, indtil forårs solen dukker frem over tagene i byen. Så står jeg op som en zombie vågnet fra de dødes land, og børster chokoladeresterne af dobbelthagerne og cykler desillusioneret ud og møder resten af verden.

Men ikke i år. I år vil jeg være på forkant. Så når 2017 foråret er over os, så er jeg i flyvende fart. Jeg er forberedt. Jeg har jo en PAGT! Ha! Det bliver SÅ sindssygt godt, at du slet ikke kan forestille dig det! Hvem var det? Det var Karen! Var det virkelig? Men hun ligner da slet ikke sig selv?? Nej, hun har haft en PAGT hele vinteren, Så nu er hun lysår foran os andre, og flyver afsted. Sådan lyder det over hele landet i april. Thats how its gonna be!

Men først skal jeg lige have set det nye afsnit af min nyeste obsession på tv-fronten, Alene I Vildmarken, for ham Levi, skal da bare sendes med den første båd hjem. For slet ikke at tale om Emil! (Ham der saaaavner kone og barn derhjemme) Argh men altså hold nu op! Tryk på knappen og få det overstået i stedet for at gå der og klynk!

Nå.. tilbage til min pagt…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med boligdrømme