Godt nytår!

oprydning – the never ending story

Av av av hvor er det hårdt at cykle til arbejde gennem en helt stille by d. 2. januar. Og når man først har sat sig på stolen og tændt computeren, er det jo som om julen og nytåret er hundrede år væk. Det var i forgårs! Pyh.

Nå men det er mandag og nytårsforsætterne skal holde mig oppe den kolde vinter ud. Jeg havde cykelhjelm på gennem den stille by i dag. Tjek. Og jeg havde madpakke med. Tjek. (kantinen holder stadig ferie, så det gav lidt sig selv) Og på lørdag starter jeg til yoga. (Det er den der headstand der skal øves) Jeg satser på at være max flex by the of june!

Et andet nytårsforsæt og januarsyssel er OPRYDNING!
Hvor jeg dog hader at rydde op. Jeg laver ikke andet HELE tiden end at rydde op. Og min lejlighed ligner stadig et stort rodet hul i jorden, som jeg ikke kan få styr på. Hvad sker der? Hvordan gør I andre? Jeg vil gerne lære mit barn at rydde op. Jeg vil gerne være sådan en, der ikke fik lidt koldsved på overlæben ved at tænke på, at jeg kunne få uventet besøg en tilfældig onsdag aften, og de uventede gæster ville blive mødt af et inferno at vasketøj, rent på stativet i stuen, beskidt i en bunke på stuegulvet, opvask fra i går og idag, julepynt, nytårsgejl og legetøj og prinsesseko og hjemmesko i et stort virvar fordelt på 65 kvadratmeter. Det er ikke altid så slemt, men nogle gange er det. Så jeg tænker, at jeg skal rydde op og smide ud og sælge nogle af alle mine ting. Jeg har slet ikke brug for så meget. Jo flere ting jeg ejer, jo mere er der til at rode i kroge og hjørner. NU skal der styr på det.

Jeg starter med tøjet. Både mit og Kaisas skal ryddes op og sælges ud. Det bliver godt, og jeg glæder mig til at gense noget af det tøj, der ligger inderst i skabet og aldrig kommer ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår!