Så gik der endnu en uge - med og uden skriverier

regel nr 1 når man blogger

Det er helt utroligt vigtigt, når man prøver at redefinere sin blog og prøver at kalde sig blogger, at man skriver. Man skal blogge for at være blogger. Det er reglen. Lige den del går ikke sådan helt godt for tiden. Tiden går for hurtigt og pludselig er dagen gået, ugen gået og bloggen ligger stille. Det er jo noget lort. Og det er ikke kun bloggen, der ligger stille, det gør mine andre skrive projekter også. Hvilket er noget dobbelt lort. (Ad?) Tiden for at jeg kan overholde mit nytårsforsæt er vist ved at være løbet ud, og jeg må sætte mig nogle nye. Jeg erkender, at jeg ikke får udgivet nogen bog før jul. Sådan må det så være. Jeg har til gengæld nået en masse andet, som ikke er kommet på skrift.

Jeg har været i London på en miniferie, jeg har julet med mit barn og jeg har drukket snaps og spist helt utrolig meget sild. Sild er noget af det bedste ved juletiden. Jeg har også været på arbejde, set ALT det Skam jeg kan komme i nærheden af, for det er helt serr den bedste serie i mands minde.
Jeg har også bagt småkager, og spist dem – og lovet Kaisa at jeg bager nogle flere (For langt de fleste af dem er landet i min mave og ikke i hendes) Jeg har flyttet om på møblerne i vores lille lejlighed, og dermed gjort plads til at Kaisa har fået sit eget værelse. Og så har jeg snart købt alle mine julegaver.

-Og nu har jeg også skrevet et blog indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så gik der endnu en uge - med og uden skriverier