Noget om biograftur og weekend med barn

Så gik der endnu en uge – med og uden skriverier

… Måske en lidt træg opstart på blogging livet igen. Pyt med det. Jeg skal nok komme efter det!
Jeg har brugt ugen på at blive klogere og lave en masse skriverier til mig selv og til verden. Eller i hvert fald på at få produceret nogle sider til mit manuskript, og har fået ideer til nye projekter. Jeg er typen der ikke kan gøre et projekt færdigt, før jeg er igang med det næste. Det betyder i realiteten, at jeg har 50 ikke-færdige projekter i min skrivebordsskuffe. Nogle af dem er geniale! Andre er lidt mere tvivlsomme. Og så er der dem som giver mig krummede tæer, fordi de er så pinlige, at jeg aldrig viser dem til nogen! (allright knowing me, ender jeg med at stille mig på en scene og læse dem højt for hvem der kunne have lyst til at grine ad dem. Og mig. Det er en form for katarsis jeg åbenbart dyrker.)

Denne uge havde jeg taget 3 dage fri fra arbejde, for at få nogle af dem videre i mit system. Jeg har et par ideer, jeg gerne vil arbejde videre med sammen med nogle andre. Og dem skal jeg rykke på. Det bliver spændende, den næste tid, for det er min ambition at det der skriveri skal blive noget mere permanent i min hverdag.

Det er det jeg bedst kan lide at lave. Altså at skrive. Så er det jo fjollet at jeg ikke gør det noget mere.

Jeg havde nogle nytårsforsætter sidste år, som indebar at jeg fik skrevet noget mere. Altså faktisk var jeg nok lige lidt voldsom ambitiøs, da jeg skrev, at jeg både ville have udgivet en digtsamling, en roman og et manuskript, men hvis man sigter efter stjernerne… ender man på månen? eller hvordan er det nu det er? Anyways. Jeg har nu skrevet en hel masse, og jeg skal lige samle det i nogle læselige bunker, og så sender jeg det til kloge mennesker der kan hjælpe mig videre. OG så sidder jeg jo her og skriver på min blog, som har fået et fint nyt udseende! Det er da også noget.
Jo- Der sker lidt i min skriveverden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om biograftur og weekend med barn