Post-efterårsferie blues

Mit serieland for tiden

Det er ingen hemmelighed, at jeg er opslugt af serier hele året rundt. Jeg har altid gang i mindst én, og jeg dyrker ofte hele universet omkring serierne, når det er muligt. Jeg har altid været typen der nørder i film. Sådan én der læste alt om hovedkaraktererne, så kommentarsporet på DVD’erne og elsker alt det “bag kameraet” materiale, jeg kan komme i nærheden af. Måske ikke så underligt, at jeg havnede i den branche jeg er i 😉
Jeg føler mig ret godt hjemme i serieland, hvor der altid er nyt land der skal erobrers.

Nu er serier det vi alle ser. Jeg gør selvfølgelig også stadig væk – Og jeg vil gerne løfte sløret for, hvad der for tiden fylder mit skærmforbrug:

Divorce er en forholdsvis ny serie på HBO: Sara Jessica Parker spiller hovedrollen i denne lidt dystre komedie om et ægtepars skilsmisse. der har været 3 afsnit indtil nu, og jeg er ikke rigtig hooked, men jeg følger den, fordi SJP er min gode og tætte veninde. Vi har fulgt hinanden gennem småt og Big. Som man siger..

Insecure er lidt ligesom Lena Dunhams “Girls” – men sat i LA og med kun sorte karakterer. Jeg elsker det! Jeg synes hun er sjov, jeg elsker at de tager pis på hvide og på stereotype black-girl-karakterer. Jeg elsker at hun rapper akavet til sig selv i spejlet, og at hun altid failer, når hun prøver at være hot, cool og out of this world. Jeg er med hele vejen.

Dokumania på DR – De er som regel altid gode. Senest så jeg “Weiner”, som var genial. Jeg synes det er så fedt at se dokumentarfilm, og specielt de film der rykker ved mit indskrænkede beskyttede hvide hetro-normative verdensbillede. Hvad driver en politiker der er står til at vinde valget om at blive New Yorks næste borgmester til at sende dick-pics til tilfældige piger- Igen og igen. Er han en syg stodder eller en hårdtarbejdende politiker med lidt rod i privatlivet? Og hvorfor kaster han sig hovedløst ind i mediernes maskine, der flår ham levende? Det er sgu da spændende.

Bagedysten er stadig en god onsdags-killer. som giver mig lyst til at spise en masse kage. Men jeg kan bedst lide når det går galt, eller når deltagerne græder lidt over grumset glace eller en blød mousse.

Bedrag – som jeg faktisk hader lidt, men jeg synes jeg skal støtte søndags-dramaserien. jeg kan skrive et helt indlæg for sig, om hvor irriterende jeg synes replikker og karakterer er i den. Jeg forstår f.eks. slet ikke hvad det er Bimse og ham den anden vil med Svenskeren?? Og hvorfor har en bank som Absalon en narkoman alkoholiker og en svag tvillingebror ved roret? Nå nok om det en anden gang.

Skam. (SPOILER ALERT) jamen altså!! jeg elsker det! Elsker elsker elsker! Min verden drejer sig kun om mine norske venner, og jeg er på Skams hjemmeside mindst en gang om dagen. For tiden hepper jeg selvfølgelig så meget på Isak og Even, og kan mærke i maven hvor ondt det gør, at Noora og William har problemer. Jeg savner lidt pigerne i denne sæson, specielt synes jeg, at Eva er forsvundet lidt for meget fra Isaks liv. De var jo ret tætte i 1. sæson? Til gengæld er jeg vild med at Sana har fået lidt mere tid. Og skal vi snart finde ud af, hvorfor Vildes mor altid har vinaften, når der skal holdes vors?

Desuden samler jeg løbende op på ugens DR programmer, såsom diverse dokumentarprogrammer som Anja i Afrika (hedder den det?), Og hvad der ellers fanger min interesse på DRs hjemmeside.

– Så ja. Jeg har travlt på skærmfronten. og stadig på udkig efter mere! Why am I still single? Snart kommer 3. sæson af An Affair! Uh det glæder jeg mig til…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Post-efterårsferie blues