Genforenet med min gode gamle blog

Post-efterårsferie blues

Jeg har haft een dags efterårsferie. Thats it. Men den blev til gengæld brugt med min søster og hendes børn, der tog toget fra Hobro for at give den hele armen som Københavnerturister. Så vi var både til Hr. Skægs Fødselsdags show på Bremen (stor succes!), I Planetariet (ikke så stor succes hos min ignorante unge) og forbi dronningen og hendes livgarder (kæmpe succes hos den jyske del af ungerne). Vi fik også spist sushi (som er min søsters go-to-thing i København, fordi det ikke rigtig er tilgængeligt på samme måde i downtown Hobro) og lavet varm kakao og hjemmebio med ungerne. Alt i alt en helt i orden efterårsferie.

Søndag gik med at jeg sad med en kop (for det meste kold) kaffe og hørte klassisk musik, som Englebarnet havde bestilt (hun er for tiden begejstret for stille musik “uden nogen der synger”, som man kan lege til – Det passer mig glimrende.) mens hun byggede en hule med stole, dyner og en masse sytråd viklet om stolene (??) Det tog hundrede år at vikle det hele ud igen, men hun havde det sjovt, og jeg hyggede mig.

Jeg ordner og vasker og er sådan lidt “hmm bum bum” over at ferien, der ikke fandtes, nu er slut. Så er det i raske skridt henover november og lige lukt ind i december. Hvor julen står og brummer. hmm bum bum…

Det er nu jeg sætter ind med de sidste af mine nytårsforsætter, der skulle udføres inden årets udgang. Bloggen er en del af mine nytårsforsætter. Andre skriveprojekter er undervejs. Jeg skulle også gå mere i teatret, så jeg må fluks igang med at bestille billetter.

Mandag morgen er hermed åbnet, og fra mit vindue kan jeg skimte lidt blå himmel. Det tegner godt alt sammen.

Uhygge på latanen

Uhygge på latanen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genforenet med min gode gamle blog