jo jo jeg er i gang, men not nearly there..

Genforenet med min gode gamle blog

Det er længe siden jeg har været her. Jeg står i døråbningen og ser mig lidt omkring. Og smiler af gamle minder. Grimmes over pinlige indlæg jeg ikke helt kan genkende. Og griner af skøre episoder, jeg pludselig husker så godt. Jeg har savnet at være her. Mange gode timer er gået med at skrive indlæg og læse kommentarer og finde på nye indlæg, der skulle lægges på bloggen. Nu er det vist ved at være tid til at jeg vender tilbage. I en ny form, men dog stadig den samme.

Mit liv har ændret sig en smule siden jeg sidst hældte vand ud af ørerne her. Ikke meget dog, (hvilket er tankevækkende i sig selv!) men nok til at indholdet på bloggen sikkert kommer til at blive lidt anderledes end sidst. Ikke så meget børnespam, og skilsmissesnak (fordi barnet er blevet større og skilsmissen ligger længere væk i hukommelsen og i det hele taget)
Jeg glæder mig til at mærke efter, hvad jeg har lyst til at skrive om, og jeg glæder mig til at bruge tid her på platformen igen.

Nu skal jeg lige finde mit hjørne og indrette mig igen. Jeg er så småt tilbage på mit sted.

Velkommen tilbage til jer … og til mig!

Halshugget af midsommersolen

Halshugget af midsommersolen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jo jo jeg er i gang, men not nearly there..