Nå men så blev det forår igen...

Min blog er åben!

Det har helt bogstavligt taget mig to HELE dage af min ferie at åbne min blog igen, efter den var blevet lukket af webhotellet, fordi den var inficeret med spam. Altså sådan virkelig ormeædt og helt i dødskramper. Men jeg fik den åbnet! Jeg er stolt og lettet over at jeg gjorde det (med supportere fra One.com siddende i den anden ende at chatten hele vejen igennem. også da jeg græd lidt ned i tastaturet, fordi intet virkede) og jeg er SÅ glad for at se mine tekster igen, at jeg næsten fik tårer i øjnene over at se mine gamle blogindlæg igen. Det er selvfølgelig ikke noget jeg taler så åbent om. Og det var også kun næsten. Det er der jo ingen der gør..

Bloggen ser ikke helt ud som den gjorde, da jeg forlod den for snart et halvt år siden (!), men det er min intention at få rette op på det snarest. Og jeg er som altid fuld af gode intentioner!

NU skal der skrives igen! Åååhh hvor har jeg savnet! Hej skrivekramper og dårlige tekster. Nu er jeres ven og skaber tilbage på pinden!

-Og hej læsere. I kan godt begynde at følge med fra nu, for det bliver vildt det her…
Og mens I sidder og venter på næste indlæg, kan I passende gå ind og læse de gamle (tårefremkaldende! jo jo) indlæg, der kan dateres helt tilbage til det herrens år 2010! Jeez, der er sket meget!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nå men så blev det forår igen...