Jeg vender tilbage.

Overvejelser om “den nye blog”.

Opmærksomheden om mit sidste indlæg, har fået mig i tænkeboxen igen. Jeg er jo en sucker for det der ros, og når folk (ok, i sandhedens lys, det var faktisk bare et par stykker) giver udtryk for at de vil savne mine indlæg, hvis jeg stopper helt, så skulle man da være et skarn, hvis man ikke lige gik i tænkebox for at finde på emner, der kan få min skrivekløe i gang igen.

Et af de overvejelser jeg har gjort mig er at skrive om livet fra rendesten. Det er en metafor. Jeg bor ikke i en rendesten og jeg er på ingen måde fattig sådan på rigtigt. Jeg har i-landsfattigdom, med en udmærket lejlighed på Vesterbro og telefon, internet og mad på bordet. Men jeg har gæld. Det er pinligt at indrømme, og hvis jeg skulle skrive om det for real, så skulle jeg offentliggøre hele min privatøkonomi, og det ved jeg ikke om jeg synes er sjovt. Altså om jeg tør. Det er pinligt. Men måske kunne jeg lære noget? Måske var der andre der kunne lære noget? Måske kunne mine i-landsproblemer, sætte fokus på verdens virkelige fattige?

Eller også kunne jeg bare lære at leve for 100kr på en uge.

Måske bliver denne blog omdøbt til fattigrøvens univers, og jeg udstiller mig selv som den pengeidiot jeg er, eller også holder jeg den fulde sandhed for mig selv og fortsætter med at skrive fra stuen hvor den treårige danser rundt med cowboyhat og paraply mens hun synger “de første kærester på månen!” Uanset. Jeg er her åbenbart endnu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vender tilbage.