Ferien er slut og vagtlægen er tilkaldt. Næsten.

Jeg vender tilbage.

Jeg har tidligere annonceret på Facebook, at jeg vil lukke bloggen. Det er egentlig en overflødig annoncering, eftersom jeg ikke har skrevet herinde siden august. Så lukningen har ligesom udført sig selv.
Efter en sommer, hvor jeg gjorde mig en masse tanker om at skrive mere og puste nyt liv i bloggen og dyrke ambitionerne, har jeg gjort det lige præcis modsatte. Jeg skrev ikke et ord i 3 måneder. (ikke helt rigtigt, for jeg har en hel masse kladder liggende, som aldrig er blevet udgivet.)

Jeg føler mig lige nu meget medio. Jeg har ikke noget at skrive om, jeg er ikke inspireret og jeg keder mig over mine egne ord, og jeg når sjældent længere end fire linjer ned, før jeg trykker på delete. Det er alle tiders forudsætning for at skrive en bestseller roman. Eller bare en blog, som andre gider at læse.

Jeg bliver nødt til at sætte bloggen på pause, til jeg har fundet min ild igen. (min ild? really?!) Jeg vender helt sikker tilbage. På denne blog eller en anden. Jeg skal bare lige finde ud af, hvordan jeg rykker til næste skridt. Jeg mangler en coach. Eller endnu bedre en mentor! En der kan skubbe til mig, når jeg tynges alt for meget af min kedelige hverdag, hvor kreativitet er noget de andre laver. En der ikke regner “Jamen jeg er jo enlig mor..” for gyldig undskyldning. En der kan sige; “Bull Shit! Alle kvinder er enlige mødre! Tør øjnene og rejs dig op!” Jeg trænger til en mand. En der kan ruske mig rundt. Ja i alle henseender.

GBR:  FA Respect Pr Shoot - Ray Winstone 23/02/2009

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferien er slut og vagtlægen er tilkaldt. Næsten.