Velkommen til børnehaveræset på Vesterbro

En weekend uden pligter…

Oh Yes! Det er weekend lige om lidt, og jeg skal for første gang siden vi flyttede være alene hjemme! Jeg har ingen planer i aften, og jeg glæder mig til at slentre lige så stille hjem fra arbejde, spise aftensmad i sofaen, når det passer mig og slappe totalt af uden pligter hele aftenen!

Min hverdag er lige så stille ved at være oppe at køre i de store træk. (Hej jinx!) Jeg har fundet en bolig, et job og en børnehave til Englebarnet. Men mine eftermiddage halter. Fra kl 16, hvor jeg i huj og hast forlader arbejdspladsen og pisker gennem byen, for at ankomme til vuggestuen inden de lukker, og derefter sætte barnet bag på cyklen for at forcere den halve by (Ih hvor jeg glæder mig til børnehavestart!) til barnet ligger i sin seng og den sidste godnatsang er sunget færdig, har jeg simpelthen ikke tid nok. Jeg vil gerne lave lækkert mad, og opdrage mit barn til at spise varieret og sundt, sidde ved bordet med et varmt hjemmelavet (og økologisk, biodynamisk, low-carb, farvekoordineret, halal) måltid, mens vi grinende og smilende fortæller hinanden, hvad vi har lavet i dag. Men det sker ikke.

Jeg har styr på morgenen og på morgenmaden. Men aftensmaden kommer bag på mig gang på gang.
Jeg har nu lavet en aftale med barnets far, om ikke at give barnet havregryn med mælk på til aftensmad, fordi det for nylig førte til en pinlig hændelse hos farmor, da barnet hellere ville have morgenmad end farmors hjemmelavede børnevenlige mad. OK. Point taken. Ikke mere morgenmad til aften. Nu skal der andre boller på suppen! Hjemmelavede boller that is. Som jeg lige skal finde en god opskrift på… og koge en høne i weekenden…
Pyh.. Jeg går lige ud i solen og nyder den lidt, inden jeg laver mad, rydder op, gør rent og NYDER stilheden!

3 kommentarer

 • Rikke

  Åh hvor jeg kender det, som enlig mor til 2 piger, nu så store på 10 0g 12 år,men alligevel.
  Jeg har også alene weekend denne weekend, og er blevet god til at have rester til mig selv der (eller morgenmad til aften)
  Og så får jeg altid bagt et par portioner boller, så fryseren er fyldt op til de næste 14 dage.
  God weekend til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Nørøxe

   Tak for din kommentar Rikke og undskyld jeg ikke har fået svaret på den. Jeg forsøger også altid at tænke lidt fremefter, men det er ikke altid jeg har tid for alle de tv-serier, slik og veninder der fylder det hele i mine friweekender :)Men boller i fryseren er altid en lifesaver, når det kniber med morgenmad, frokost eller aftensmad 🙂
   Tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Toft

  TAK! Kender det alt for godt. Her står den også tit på morgenmad om aftenen… med tanken om at “lige om snart”, når tiden kommer her til foråret (hmm hvorfor skulle der blive mere tid til foråret?) SÅ står den på rigtig aftensmad, i hvert fald sådan ca. 5 gange om ugen, varieret og med masser af sundt tilbehør. Og dessert! Jeg har indtil videre lavet en liste over en masse retter jeg ønsker at lave. Så må vi se om det bliver til noget. God weekend og nyd stilheden!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til børnehaveræset på Vesterbro