Pengene flyder i gaderne..

Om at bo tilsammans

Jeg har åbenbart glemt hvordan man blogger. Not so good for a blogger like me.

Nå, men jeg vil gerne skrive lidt om det at bo i bofællesskab. Jeg har nu boet her i 2 måneder, og det går rigtig godt. Vi er gode til at være sammen og gode til at være hver for sig i hver vores stue, og får tingene til at glide uden de helt store faste regler, præcis sådan som jeg godt kan lide det. Vi har (heldig heldig heldigvis!) nogenlunde samme rode og rengøringstærskel og vi er gode til at mødes i køkkenet efter børnene er lagt og drikke en kop the, strikke og vende verdensituationen. (ok, ingen verdenssituation er blevet vendt endnu. Mest børneopdragelse, tv-serier og fashion. De vigtige ting.)

Englebarnet er ikke længere noget englebarn, men en fighsty lille dame, der snildt sætter sin nye roomie på plads med en Barbiedukke lige i knolden. Men vores nye roomie er også den første Kaisa spørger efter, når hun vågner om morgenen, og de to mødes i køkkenet med et højt og klart “Godmorgen!!” Det er så hyggeligt!! Og jeg er meget glad. Jeg tror vi er præcis, hvor vi skal være lige nu.

Faktisk vil jeg helt klart anbefale andre enlige mødre at flytte sammen i mini-kollektiver. Der er mange ting der bliver lettere, og mange ting der bliver mere besværligt, men hyggen bliver i den grad fordoblet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pengene flyder i gaderne..