To år er gået

Modekaffe-fælden

…Og så var det, at jeg igen ikke havde så meget at skrive, og jeg pludselig begyndte at overveje om jeg skulle fortsætte med at blogge, når jeg nu ikke kunne komme op med daglige indlæg…

Men så rystede jeg på hovedet og virrede de onde tanker væk, for i stedet med tilfredse nik at bekræfte mig selv i, at dette er min blog, som jeg kan skrive på, lige præcis når jeg vil og om lige præcis hvad jeg vil.

I dag vil jeg for eksempel skrive om at købe kaffe.

For jeg har været i Nespresso-butikken for at købe kaffe. My goodness! Jeg er virkelig ALT alt for jysk til ikke at føle mig totalt til grin, når jeg kommer ud af butikken med en pose med for 500kr blandet kaffe i pæne æsker! Christ! Det er jo kaffe, ikke guldbarre, de sælger! (Sælges der guldbarre nogen steder? Og kommer de i æsker? næppe)

Pæne små petit-piger i pæne stramtsiddende sorte dresses går rundt på små stilletter som stewardesser, og spørger om man har lyst til at smage en variant, mens man venter. (Nej de kan ikke engang bare spørge, om man har lyst til en kop kaffe, men “har du lyst til at smage en variant?” En variant?! Igen: DET ER KAFFE!!)

Der står en pige ved indgangen, hvis eneste job er, at uddele et nummer og sige “velkommen, skal du handle i dag?” og “på gensyn”, når man går ud. Hvis nu alle butikker indførte det system, så kunne man lige overveje, om ikke alle de langtidsledige kunne komme i arbejde lige med det samme? Tror jeg nok lige! Hovedet lidt på skrå og luft på stemmen og “Hej og velkommen på apoteket/I Føtex/H&M/7-Elleven. Skal du handle i dag? Værsgo, du er nummer 335, og dit nummer vil blive vist på tavlen der. Du er velkommen til at se dig omkring mens du venter.” Jøsses.

Og for det ikke skal være løgn blev jeg medlem af sekten, og har nu et kaffekort, som sikrer mig 24 timers support til min kaffemaskine (som ikke er min, men min roomates. Jeg er steget adskillige grader på porcelæns og køkkengearfronten, siden jeg flyttede)
24 timers support! Intet mindre. Så hvis kaffemaskinen pludselig sætter ud kl 3 om natten, så behøver jeg ikke en gang vente til næste morgen med at få hjælp. Jeg kan ringe right away, og få support. Wow! Jeg ved ikke, hvad den support egentlig går ud på? Kommer der nogen og hjælper mig? Guider de mig telefonisk igennem den svære tid? eller får man en stang kaffe på huset, næste gang man besøger butikken? Det må afprøves en dag.

… Men ja. Jeg købte for 500kr blandet kaffe. Fordi det smager godt. Og ser lækkert ud. Pis. Jeg er til grin og jeg ved det.

1 kommentar

  • Lotte

    Kommer gerne forbi og drikker din alt for dyre kaffe en af dagene! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To år er gået