to blogge og not to blogge..

Feminisme gone wrong

Jeg har været på shoppetur i Silvan. Jeg har købt en skruemaskine og en værktøjskasse. Jeg føler mig som verdens sejeste kvinde, der både kan bage, synge og sætte skruer i væggen!

IMG_2129

 

 

 

 

 

 

 

 

 

… Bortset fra at det sidste kan jeg så ikke alligevel. Man skal bruge en boremaskine til at sætte en skrue i væggen. Ikke en skruemaskine. Hvorfor helvede ved jeg ikke det?! Nu har jeg lavet et stort skævt hul i min væg, der hvor jeg gerne vil have min lampe til at sidde. (Ja det blev et ret stort hul, for jeg gav jo ikke sådan lige op, vel.)

Jeg vil jo bare sætte en lampe op over min seng. Én eneste lille lampe. Én eneste lille skrue. Det kræver så åbenbart en slagboremaskine inkl. bor i passende størelse (obviously), rawplugs og en skruemaskine til at skrue skruen ind i hullet i væggen. Slap nu af, for en udstyrspakke!

IMG_2130

 

 

 

 

 

– Og ja det blev større endnu, for jeg ville vinde..

Men jeg er fast besluttet på at gøre det selv! Hvor svært kan det være? Hvis alle mænd, selv dem med fine slanke kontorfingre går til en boremaskine med ro i sindet, så kan jeg da også. – selv om jeg i virkeligheden ikke mener, at det skal være mig, der gør den slags. – jeg vil altså hellere pynte en kage. eller strikke en sweater. Hvis jeg skal være helt ærlig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

to blogge og not to blogge..