Se mig! Jeg er spontan til marts!

to blogge og not to blogge..

Jeg er altså ikke holdt op med at blogge med vilje. Det er bare som om, at hver gang jeg sætter mig for at skrive, bliver mit hoved tomt. Det roder i maskinrummet på bloggen, og jeg kan ikke rigtig finde ud af at rydde op i det. Så når jeg endelig har en ide til et brandhamrende godt indlæg, så bliver det dræbt i opløbet, når jeg ser at skriften er mærkelig, billederne er grimme og alle mine plugins (eller hvad fanden sådan noget hedder) er forsvundet. Jamen jeg kan ikke tænke i det rod.

Og jeg plejer nu altså at være ret god til at navigere i rod. Det er kind of my speciality, faktisk. Men jeg må finde nogle, der kan hjælpe mig med at rydde op, så jeg kan tænke kreativt igen.

Og nå ja, så kunne det jo også være at min manglende kreative hjerne hang sammen med, at jeg er flyttet, har fået nyt (midlertidigt) job og passer mit barn. Det kræver lidt mere hverdags-praktisk tænkning, fremfor “kan jeg mon finde en sjov og spændende måde at beskrive mit besøg hos Waxing-Belinda?” – Som faktisk havde potentiale til at blive et rigtig godt indlæg, hvis altså ikke jeg var så helvedes praktisk for tiden. (Hun hedder Belinda!- Og vokser damers kønsbehåring for a living! – Der burde være stof nok at smide på bloggen lige der!)

Men det gode ved at mit job kun er midlertidigt, er at jeg snart sidder i rendesten igen, fattig og modløs og fuld af gode blogindlæg. Hep hep så positiv jeg er!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mig! Jeg er spontan til marts!