Jamen, se hvad jeg har fundet!

Se mig! Jeg er spontan til marts!

Her sidder jeg på Humlebæk bibliotek i et hjørne, de kalder IT-cafeen (Er det bare mig eller har de brug for at ryste posen i biblioteksbranchen?). Forventer at blive smidt væk any moment af Ældre Sagens EDB-hold for begyndere.

Englebarnet har fået skoldkopper, og jeg har afleveret hende hos hendes far så han kan underholde hende i et par timer, mens jeg sender mails og arbejder fra Humlebæk Bibliotek. Jeg har været lidt presset siden første “kop”, men ikke så presset som jeg havde frygtet. Fik lidt koldsved da lægen sagde “regne med ca 14 dage, før hun kan komme i vuggestue” Øøøh Skal JEG så underholde hende i lejligheden i to stive uger?? Jamen nu er jeg jo blevet sådan én der går på arbejde! (Og jeg skal jo vise hvad jeg kan, inden opgaven slutter, og jeg er tilbage som Askepot igen) Det viser sig at som alt andet, tager den 2 årige sin første børnesygdom som en leg. Hun er ikke det mindste påvirket af en smule kløende prikker på lårene, og hun styrter rundt og viser dem stolt frem til alle, der gider se. (Jeg tror, de er væk i næste uge… -siger moderen, der gerne vil gå på arbejde igen.)

Alt den sygdom og job/no job har jeg kastet hen i et hjørne og indfriet min vildeste drøm. Jeg har købt et billet til en uges ferie i New York! (Ja jeg er et beskedent menneske. Mine vildeste drømme kan købes for 3800kr)

Jamen solen skinner i dag, og ligegyldigt hvor fattig jeg bliver på det næste halve år, har jeg købt mig en billet til NY! Nu skal der puttes i sparegrisen til alle de ting, der skal shoppes, og alle de restauranter der skal besøges, og museer og steder der skal ses! Jeg skal opleve det hele!!

Jeg er bogstavligt talt ved at lægge mit liv totalt om, og lige om lidt springer jeg ud med en 1 års plan, en fem års plan, en indtægt, et fitnesskort og en øjenoperation.

Ok, de sidste to ting falder udenfor kategori, og kommer nok ikke til at ske. Jeg kunne også lægge de 250 kr om måneden et kort til “fitten” koster i sparegrisen, og brænde dem af i NY. Og øjenoperationen tror jeg aldrig, jeg får mod til. Selvom jeg godt kan se fidusen, når man er så kontaktlinse/brilleafhængig som jeg er.
Det er mine øjne vi taler om! Hvis det går galt bliver jeg blind! Og min eneste indtægtskilde må blive at sidde og tegne blomster med tæerne på Humlebæk Bibliotek!! – Jeg kan muligvis godt bruge mine hænder selvom jeg er blind, men jeg tror der er flere cash i fodmaling?

3 kommentarer

 • Anne T

  Jeg ved hvad du mener 🙂

  Jeg hørte også kun hvad øjenlægen sagde, men han sælger dem jo også 🙂 Og en skal jo være den første… (det tør jeg godt skrive, EFTER jeg har fået min :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne T

  ÅRhhhh New York, jeg vil også med! 🙂

  Jeg fik min øjenoperation i sidste måned, og efter hvad jeg kunne forstå på øjenlægen, så er der aldrig nogen som er blevet blinde af det.

  Jeg fik den her metode http://www.smile-oejenoperation.dk, og jeg kunne ikke mærke eller se noget (altså under operationen).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Nørøxe

   Jeg vil gå så langt som til at undersøge en øjenoperation. Og måske endda tro på, at man ikke bliver blind… 😉 Jeg skal bare lige tage det første skridt, du ved.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jamen, se hvad jeg har fundet!