Nåmmen øøh peg på mig?!

Jamen, se hvad jeg har fundet!

Jeg har fundet tre stykker Rittersport på mit bord i min stue, hvor jeg plejer at sidde og se fjernsyn om aftenen, når Englebarnet sover sin englesøvn. De har ligget der i en uge. Så er det edderma’me længe siden, jeg har siddet med benene oppe og set Breaking Bad eller Den Store Bagedyst! Wow jeg har travlt! – På den gode måde! Det er virkelig sjove opgaver jeg sysler med, og jeg bliver bedre og bedre til at travlt i hverdagen, hvilket er et sundt tegn, når man som mig har været arbejdsløs så længe at min hvilepuls slår adskillige slag under par.

Jeg får løn på fredag. En løn jeg helt selv har tjent, og som jeg helt selv kan bestemme over. Den følelse giver glædesbobler helt ned i maven, og jeg krydser alt, hvad jeg har og beder til Gud og de højere magter, om at jeg kan blive helt fri af systemet denne gang. Jeg trænger så meget til frihed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nåmmen øøh peg på mig?!