Her går det godt!

flyttelivet…

Jeg er SÅ træt. Jeg har pakket min lejlighed sammen og sidder nu i min sofa med flyttekasser i øjenhøjde og ser frem til en uge, hvor jeg skal flytte og arbejde og få det hele til at gå op med en 2årig, der skal hentes og have mad, og overholde sine sengetider. Det bliver formidabelt. Jeg er ikke helt sikker på hvordan det hele skal lykkes, men 90% er planlagt, og resten er kalkuleret medvind. Det skal nok gå alt sammen 🙂
-Det lille catch er, at jeg skal flytte fra min nuværende lejlighed på onsdag, og først kan flytte rigtig ind i min nye lejlighed på mandag. Jeg skal arbejde mandag og tirsdag, så derfor er alt pakket nu.

Jeg går i seng. Jeg kan slet ikke overskue den her uge… Æder den en dag af gangen, og håber på succes på næste søndag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her går det godt!