Når man endelig vinder noget...

Her går det godt!

Jeg er i den grad tilbage fra ferie, og jeg NYDER det! Kaisa vandrede glad ind i vuggestuen i mandags, helt spændt på at se dem alle sammen igen, og jeg cyklede med solen i ansigtet hen på kontoret for at sige helløw til mine nye kolleger. (Ok, jeg havde faktisk lidt en klump i halsen; for hvorfor var de sædvanlige pædagoger alle sammen på ferie, og hvor var Kaisas bedste venner henne? Ville hun nu savne mig hele dagen? -Og Jeg tror, jeg henter hende tidligt i dag, så vi kan have lidt mere ferie sammen…) Men solen skinnede og jeg er så pisseglad for, at jeg laver noget som er sjovt!

Hele ugen har været pakket med arbejde af den gode slags, og i tirsdags gjorde jeg det, jeg har ønsket at gøre i HUNDREDE år! …. Jeg meldte mig ud at ledighedssystemet!! Jeg trykkede på knappen “Ikke længere ledig” og jeg er nu FRI af systemets klamme hånd! Det er SÅ skønt!!

.. Også selvom det er lidt et crazy sats, da jeg rent faktisk ikke har job i mere end 2 måneder frem lige nu. Men de vil gerne beholde mig, og jeg har flere ideer, så jeg tror på det denne gang. Ikke mere Jobcenter til mig!

If I can do it, You can do it!

-Jeg er desuden ved at flytte! hele min lejlighed står i flytterod, og på onsdag kommer 2 flyttemænd (JA! Jeg har hyret folk til at gøre det hårde arbejde denne gang!) og flytter Englebarnet og jeg til Nørrebro. Jeg glæder mig, og prøver at holde hovedet oven vande i min kaotiske hverdag lige nu.

Jeg er glad! Alt er godt! -Og om lidt skal jeg til modeuge og se på børnetøj! Looove my fancy-pansy life! Jeg skriver mere om modeuge og børnetøj over på Juniorbusiness.dk

1 kommentar

  • Fantastisk. Tillykke med trykket på knappen. Jeg tror på dig. God flytning, jeg glæder mig til at se jeres nye hjem. Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man endelig vinder noget...