Feriens sidste krampetrækninger

Forventninger og planer

Jeg sidder på “mit” kontor. (Ok, det kontor der er ledigt, fordi der er ferie, og der derfor ikke sidder andre lige nu) Jeg har kaffe, der er kage, fordi én på kontoret har fødselsdag. Jeg har opgaver, og deadlines der skal nås, og der er frokostordning.

-Jeg tror lige, jeg bliver lidt længere…

Min august står lige om hjørnet, og jeg skal flytte og starte firma (sådan rigtigt) og så skal jeg blive på dette job, så længe jeg kan trække den. Gode målsætninger at have, synes jeg selv.

Noget af det mest presserende (udover det der med at pakke ned, smide ud, sortere, flytte og indrette nyt hjem) er at opgradere min blog. Jeg ved, jeg har talt om det længe, men den roder, og nu ligger der endelig en form for plan i mit hoved, til hvordan jeg gerne vil have den. Nu mangler jeg bare én til at hjælpe mig til at få den op at køre. Glæder mig, for jeg tror det bliver godt.

Happy happy forventnings-Karen smutter ud i solen! (I forbandede jeans, fordi jeg troede det blev regnvejr i dag. Jävla GodMorgen Danmark!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feriens sidste krampetrækninger