Jeg er vist ved at gå på blogferie..

Feriens sidste krampetrækninger

Nå, men så blev det sidste dag i ferien. Jeg er hjemvendt efter en fantastisk ferie i Tversted med familien, og denne den allersidste dag har jeg brugt sammen med en veninde på Grøn Koncert, hvor vi har danset og leget teenagers til Medina og Kato og ikke mindst Lukas Graham (Som jeg har et lille musik-crush på)

Ud over at være sidste dag i min officielle ferie, er det også Kaisas første dag på ferie med sin far. Dermed også min første dag af en hel uge uden barn. ÅÅÅH jeg ved det bliver hårdt, og jeg må derfor holde mig evigt beskæftiget. Jeg skal arbejde hele ugen, og har efterlyst drinks i Københanvske baggaårde. Jeg har også en ambition om at få pakket lidt af lejligheden ned, og læst en masse bøger.

Og så skal jeg jo have lavet dette års august-nytårsforsætter! Jeg glæder mig og ved allerede hvad der skal stå som de første punkter. Det bliver et godt år. Det kan jeg mærke.

Jeg er dødtræt. Ferien er slut. Jeg vender tilbage i morgen.

KYS I SOMMERNATTEN!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er vist ved at gå på blogferie..