Efter en fantastisk weekend

Jeg er vist ved at gå på blogferie..

Jeg har simpelthen så svært ved at finde ud af, hvad jeg skal skrive, når ferien står for døren, jeg arbejder (Yay!) og i øvrigt er træt af at høre mig selv brokke over manglende bolig, job, penge osv. Jeg håber ferien gør mig godt, så jeg kan komme tilbage med fornyet kraft og optimisme. Jeg plejer jo at fejre nytår i august! Ja jeg gjorde det også for to år siden. Lige før verden brød sammen.

Forvent ikke for meget fra min side de næste tre uger. Men jeg ved at jeg kommer tilbage. Det ved jeg!!

Og jeg er stadig at finde på Insta og Facebook! You know my name… (Karennoroxe…)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efter en fantastisk weekend