Om det der med penge..

Efter en fantastisk weekend

Jeg har haft verdens bedste weekend med Englebarnet! Hold kaje hvor har vi hygget! Først en sleep-over hos Mette, Enzo og Hugo i Ordrup (Eller Mette og OdE, som Kaisa kalder dem)

Derefter en lørdag, hvor mor havde tømmermænd og ikke orkede så meget, så vi tog i Lindeparken på Frederiksberg, hvor Camping Teateret startede sæsonen op med en gratis forestilling. Det var pissehyggeligt, og Kaisa var opslugt af de sjove næser og falde på halen vittigheder. Og jeg synes det var brandhyggeligt at hilse på Veninde Elin igen og se hende in action.

Søndag pakkede jeg en madpakke og dagstasken (det er den der ca. indeholder, bleer, sut, skiftetøj, gummistøvler, sæbebobler, stofbleer, en bold, standlegetøj, vandflaske, dadler, madpakke, tæppe… plus det løse) og med alt det i kurven gik vi ud i byen. De af jer der følger mig på Instagram (Karennoroxe) ved at dagen blev flittigt dokumenteret, fordi det var så hyggeligt, at jeg måtte dele det med nogen. Cafebesøg, dukketeater i Kgs have, boldspil og jazz festival var bare nogle af højdepunkterne.

Og i dag arbejder jeg! Som jeg også gjorde i sidste uge og også kommer til de næste par uger. LOVE IT! Jeg sætter alt ind på at fortsætte med at arbejde, så jeg langt om længe kan komme på rette køl igen.

Jeg hvisker dette, da jeg er bange for at jinxe, men jeg tror tingene triller stille og roligt den rigtige vej, og jeg tror på at der kommer forbedringer over hele linjen. Med små små skridt vender jeg tilbage til mig selv. Hvem jeg har været de sidste par år, ved jeg faktisk ikke, men jeg har i hvert fald ikke the best of me. Det bliver jeg igen.

Jep. Det er derfor der er lidt dødt på Bloggen. Jeg kæmper.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om det der med penge..