I agree to disagree..

Om det der med penge..

Jeg har læst et sted at Linse Kessler tjener 100.000 om måneden. Det er dæleme mange penge. Men hvad er det nu, hun laver… Ejer en stripklub, en neglesalon, en tatoosalon og hænger ud med TV3. Tjo hvorfor ikke. det løber vel op, den slags.

Jeg tror ikke, at jeg ville gøre mig så godt i Linses line of business, men jeg kunne godt lære at tænke lidt mere på penge. Bare lidt.

Jeg har fået noget job de næste uger, hvilket jeg vælger at se som et tegn på at sommeren gør godt og at alting vender lige nu. I morgen bryder solen frem!

Jeg er to gange inden for den seneste uge blevet gjort opmærksom på, at jeg skal være bedre til at sige fra. Hvorfor helvede tror folk ikke, at jeg kan sige fra??! Går I andre rundt og siger fra hele tiden, eller hvad?

Det lader til, at jeg skal gøre noget seriøst ved mit image. Kan man bestille en uge med den hotte Gordon Ramsey? Eller BS? Eller Linse, Ramsey og BS?! Hallo TV3, hører I efter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I agree to disagree..