Nå hej! Længe siden..

Afhængig af kanelsnurre

Jeg er blevet afhængig af kanelsnurre fra Meyers bager. Det er et skråplan. Og et symptom på, at jeg for tiden giver efter for alle laster for at undgå at se sandhederne i øjnene. Derfor ser jeg utrolig mange tv-serier og tv generelt. og derfor drikker jeg utrolig meget (dyr) kaffe. Og ghost-shopper på nettet dagligt. Og drømmer om lange rejser, der begynder i morgen, og ender med at jeg kommer hjem ti år senere fra det fjerne Afrika med dreadlocks og tatoos og Kaisa som en lille hippie-unge. Løbe-hjemmefra-dagdrømmene. I virkeligheden kommer jeg ikke længere end ned til Meyers efter flere kanelsnurre.

Jeg er begyndt at skrive igen. Ja, det mærker man jo ikke ligefrem noget til herinde! -nææ, men jeg kan da godt bruge det som en forklaring på, hvorfor der er har været så dødsens stille herinde. Jeg skriver andet steds. Jeg er utro med mig selv so to speak… Nej det lød ulækkert. Der er fiktion på vej. Så. der sagde jeg det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nå hej! Længe siden..