God integration

Nå hej! Længe siden..

Det føles som om, det er så længe siden, jeg har skrevet herinde, at jeg helt har glemt hvordan man gør. Jeg har simpelthen ikke haft noget at sige. Det har jeg muligvis stadig ikke, men jeg har dog lyst til at skrive lidt igen.

Jeg har nu aldrig mistet lysten til at skrive. Tværtimod. Men det er som om, livet som det ser ud lige nu, fylder lidt for meget. Der bliver ikke så meget overskud til at sætte mig med computeren og hæve blikket længere ud end næsen. Sådan må det være.

Bare rolig! Jeg lover at vende tilbage, når jeg har noget på hjerte igen, og når der presser sig en mening om dette eller hint på, som bare må deles. Jeg er ikke forsvundet. Slet ikke.

(Jeg er også stadig meget aktiv på Instagram og Facebook. Find mig der! Jeg hedder (vistnok) knoroxe. Og er MEGA interessant!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God integration