Mandag morgen

God integration

Jeg er sådan én af dem, der lader hele mit liv præge af den tv-serie jeg ser, eller den bog jeg læser for tiden. Lige nu ser jeg Mad Men, og jeg føler mig straks mere kvindelig i spadseredragter og med rank ryg og brystet frem. Jeg overvejer, om jeg skal til at bære en forgyldt kuglepen i en kæde dinglende mellem mine bryster. Men så igen, det er sådan lidt upraktisk, når man cykler og jeg bruger jo ikke kuglepen på daglig basis. Har også kun sådan nogle reklame nogle, der bare ikke har samme sexappeal. “Hej smukke, vil du låne min kuglepen? Den er fra Fausing Køreskole i Allingåbro.” Hmm sexy?.. Not so much.

Jeg er også sådan én der pludselig taler meget mere Københavnsk så snart toget kommer syd for Vejle. Og når jeg er i Århus, lyder jeg som om jeg er vokset op i Tilst. Da jeg gik på efterskole i Himmerland, kiggede min søster måbende på mig, da jeg kom hjem efter 14 dage og talte nordjysk uden overhovedet at høre det selv.

Jeg integrerer meget hurtigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag morgen