Just checking in..

Hvad sker der?

– Jeg ved det ikke. Jeg får af en eller anden grund ikke skrevet så meget herinde for tiden. Måske har det noget med solen at gøre? Måske er det fordi, jeg har travlt med at være til stede i min hverdag, hvor boligsøgningen nu også begynder at presse sig på, og lige lidt for mange løse ender skal bindes sammen.

Forklaringen skal nok findes i flere ting, men fortvivl ikke. Jeg vender stærkt tilbage med lange spændende indlæg om surt og sødt! Det lover jeg.

Men først vil jeg tage på travbanen (!) i dag for at lave mit eget lille feltstudie udi hvad det er for nogle mennesker, der kommer der? Ja, jeg sagde travbanen. Jeg har aldrig været der før, og har ingen anelse om hvordan man går til trav, ,men jeg forestiller mig at det er ligesom på film, hvor man kan sætte 100kr på den hest med det sødeste navn og vinde puljen, helt overraskende for hele banden. Så det har jeg tænkt mig at gøre!
Og så forestiller jeg mig at det er en hyggelig festdag med fine mennesker og lugten af savsmuld. Eller nej vent. Savsmuld? Er det ikke i cirkus de har savsmuld? Nå men så lugten af hest.

Jeg vender tilbage med en feltrapport. Når jeg gider at skrive igen..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just checking in..