It has been brought to my attention...

Hej hej verden!

Det er en af de dage i dag, hvor jeg trænger til at gøre noget nyt. Jeg kigger på bloggen og synes den roder. Jeg ser mig om i lejligheden, og synes der roder big time! Jeg har lige modtaget en opsigelse fra min udlejer, så jeg skal finde et nyt sted at bo inden tre måneder. (Ikke på grund af rod, bevares, jeg er civiliseret under al rodet. Fordi hun gerne vil flytte tilbage i lejligheden selv. Men alligevel, det føles som et tegn)

Så jeg har besluttet mig for at rydde op (!) – big surprise, og tage mit pæne tøj på og gå ud og finde mig et job. I dag. Med mit CV under armen og min pæne kjole på skal verden indtages. Og nu har jeg sagt det her, så er der ingen vej udenom. (Har nemlig taget tilløb, så længe at det er til at grine/græde over)

Hej Hej!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It has been brought to my attention...