Mor er skuffet. Og pissesur!

Op på hesten som man siger

Jamen jeg er da i gang igen! Jeg har rystet pelsen og stukket næsen i sky. (… rystet pelsen?! Really?? Er det bare mig, der er dirty? Nevermind, jeg lader den stå. hehe)

Jeg brugte dagen i går på at ligge på sofaen og se Breaking Bad og forbande alle, der har et job, og alle der ser lykkelige ud. Også dem der ikke er det. Jeg er pisseligeglad. ALLE er idioter.

Men så var det jo regnvejr, hvilket er mit yndlingsvejr, og som jeg jo elsker at gå tur i. Så jeg overvejede, om jeg skulle straffe mig selv og mit tudefjæs, og derfor nægte at gå ud i det. Eller om jeg skulle tage imod invitationen fra Moder Natur og gå ud og blive våd. Jeg gjorde det sidste. Travede rundt i regnen, med mit grimme regntøj og sure fjæs. Øv det var fantastisk. Melankoli er SÅ godt i regnvejr. Desværre så godt, at jeg glemte at være sur på verden. Kom endda til at smile til en ekspedient i Aldi (Ellers et super godt sted at gå hen med selvmedlidenhed og tudefjæs) Og sørme om ikke også det var den pæne mand, der stod bag disken på mit nye lokale yndlingskaffested. Jamen så var det som om, tudefjæset kunne gå hjem igen med nyt mod på tilværelsen.

Im back! Med de samme planer som før, men ikke til at slå af pinden. Fandeme så.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor er skuffet. Og pissesur!