Er jeg gået glip af noget?

Stadig ikke bange for at jinxe. Overhovedet.

Jeg har netop taget hul på en vild uge. Det der job, som jeg overhovedet ikke er bange for at jinxe, er stadig i spil. De har netop skrevet, at jeg stadig er blandt de sidste 4 “meget lovende kandidater”, men de havde brug for lidt længere tid til at finde den rette. Ok. Helt. I. Orden. Jeg venter bare. For jeg har masser af ro og tid til, at de finder den helt rette. – Hvis det altså for hæwled bare er mig de finder!!

For det er jo nemlig bare lige sådan, at jeg om en uge ikke længere er dagpengemodtager. Eller måske er jeg. For jeg har ikke rigtig fattet de nye regler, og der er også noget med noget uddannelse, og måske kan jeg nå at kradse en indkomst til mig, før klokken ringer ind til aller aller sidste time.

Nå, men det var den crazy uge, jeg kom fra. Jeg har nemlig også nogle andre projekter i søen. Jeg tror, jeg har hintet til det før, og gør det lige igen. Jeg er ved at gøre de indledende øvelser til at arrangere en større event for mødre og babyinteresserede. (Stadig ikke bange for jinx) Det bliver stort og brand-hyggeligt! Jeg elsker at være værtinden og arrangøren, så jeg håber virkelig, at vi kan få det op at stå, men jeg må hellere lade være med at love for meget, for intet er sikkert endnu, og jeg forhandler og drømmer stadig. Meeeen det er indhold i livet og store armbevægelser. I like helt ud i fingerspidserne!

Jeg går også med tanker om nyt liv til bloggen. Jajaja, jeg har fablet om retning og mod blogwise mange mange gange, men det er som om, jeg er gået lidt i stå på det sidste, og jeg vil jo bare så gerne fylde min hverdag med ord. Nogle gode nogle, og gerne nogle som andre gider at læse. Og helst her på min blog, fordi det er min!

Jeg havde for eksempel en idé om at skrive noget mere fiktion. Små noveller, som kunne udkomme hver fredag. Så kunne I, mine læsere, sætte jer en stille stund med en god kop kaffe i løbet af weekenden og læse en lille historie udsprunget fra min kringlede hjerne (Ok, måske er min hjerne ikke særlig kringlet, men det lyder godt. Uh se mig, jeg er bare så mææærkelig, jeg finder på historier oppe i mit hoved!) Det var min ide. Og den var god. Det er bare så ærgerligt, at jeg ikke kan finde ro i min krop til at skrive noget som helst, der ikke omhandler min navle og min jobsituation. (hence de sidste million indlæg fra min hånd) Den æder mig op, for helvede! Hver gang jeg prøver at sætte Karen over i hjørnet og lade forfatteren komme til er hovedet tomt. Historierne står i kø inde bag ved praktiske ting som; find et job, find en bolig, lav noget sund mad, dyrk motion og elsk din næste.

Jeg ville også gerne lave anmeldelser af film, tv, teater og bøger. Fordi det interesserer mig, og jeg har en mening. Som er god. Det er bare ærgerligt, at jeg ikke rigtig kan finde tid til at dyrke nogle af de ting, når nu al min tid går med at; finde et job, finde en bolig, lave noget sund mad, dyrke motion og elske min næste. (de sidste to ting bruger jeg ingen tid på overhovedet. It was to make a point, allright!)

… Hvis jeg nu får styr på alle de andre ting i denne uge, så kunne jeg jo skrive en roman i næste, ikk? Go plan Karen! Mere kaffe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg gået glip af noget?