Stadig ikke bange for at jinxe. Overhovedet.

Mor er skuffet. Og pissesur!

Jeg er så pisse eddikesur. Jeg gider ikke mere, og jeg orker ikke flere “Så var det heller ikke meningen” og “Det perfekte job venter lige rundt om hjørnet”. Fuck!! Jeg fik ikke det job. Jeg har sparket til stolene og kastet med tingene (Ok nøgler kastet ned i sofaen. Men det var hårdt kastet.) Jeg. Er. Så. Træt. Af. Det. Her!!! This is not me. JEG er ikke sådan én der ikke arbejder. Jeg er karriere-menneske. Jeg er udadvendt og fandeme ikke sådan én der sidder på bænken! PIS!

2 kommentarer

 • Det er noget lort. Og det er ufatteligt at ingen har set hvor meget kreativitet, arbejdsiver og god kollega de ville få hvis de ansatte dig. Øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Nørøxe

   Tak Janni! Og jeg er fuldstændig enig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stadig ikke bange for at jinxe. Overhovedet.