Hvad dagene fyldes af

Er jeg gået glip af noget?

Jeg så overhovedet ikke Melodunten i år. Altså det har jeg faktisk ikke gjort de sidste par år, for jeg synes, det er utrolig mange dårlige sange, at skulle igennem, for at se om Denmark får douze point fra Moldovia. Men når det så endelig sker, så ville man jo gerne have været der, ikk! Eiihh altså! Nu kan jeg ikke fortælle barnet om den gang Emmelie med de bare tæer vandt det hele og Danmark var i ekstase… Ekstase? Not really. Det var sjovere, da det var Brødrene Olsen. Eller da vi vandt EM i fodbold. Eller bare den gang i gamle dage. Venlig hilsen den Gamle Gnavne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad dagene fyldes af