Om det der med at være Mor

Hvad dagene fyldes af

Nå men nu skal I høre hvad jeg render og laver, når jeg ikke sidder her og blogger (for noget må jeg jo lave, siden der er så langt mellem snapsene, ikk?)

Jeg har gang i flere spændende projekter (Er det ikke det, de alle sammen siger? Alle arbejdssøgende har sgu gang i en masse spændende projekter. Forskellige ting i støbeskeen, du ved.)

Her er mine:
-Jeg går til samtaler. Har nu været til 2. runde på det vilde nye job, som bare helst skulle blive mit. Jeg får besked efter weekenden, og jeg er dagligt ved at kaste op af spænding.

-Jeg udvikler ideer af den innovative slags. Sådan noget med store armbevægelser og rød løber og Karen med arrangør-hatten på. Jeg elsker det!

-Jeg ser Antikdysten, I hus til Halsen, “noget med nogle lebber på DR3?”, Familien fra Bryggen, Luxusfælden og Paradise. Og det er bare de faste programmer. Så kommer alt det løse oveni og Netflix, som i øjeblikket forsyner mig med Breaking Bad og Californication. Så jeg har faktisk meget at se til på den front! (Jeg forstår faktisk ikke, hvordan jeg har kunnet have lange periode i mit liv uden fjernsyn? Måske skulle jeg vende tilbage til det? Naaa not yet!)

-Jeg stresser over at jeg om lidt skal søge om kontanthjælp eller uddannelsesydelse (hvis ikke punkt 1 går efter planen), og finde et nyt sted at bo og skrive barnet op til en børnehave. Dette sidste punkt er en smule overvældende, men mon ikke alting løser sig til sidst? Det tror jeg.

-Jeg bruger også solskinstimerne på at læse mummyporn for Babybusiness. Der kommer en anmeldelse en af dagene derover, og selvom jeg synes det er alle tiders job at læse og anmelde (især i solskin), må jeg afsløre, at jeg ikke er tændt på den her bog. Hverken på den ene eller den anden måde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om det der med at være Mor