Om at være en læsehest.. eller pony

Hvem er jeg nu??

Gisp! Jeg har mistet mit flow. My thing. Jeg kan ikke shoppe mere!! Jeg har været på smalkost så længe, at jeg ikke kan genkende en god bøf, når jeg ser den. So to speak.
Åh gud. Jeg var i dag i mindst tre forskellige butikker, hvor jeg havde givet mig selv lov til at shoppe lidt til mig selv. Både fordi jeg mangler, og fordi jeg har fortjent, og fordi jeg har brugt hele weekenden på at fylde barnets garderobe op (ja,Lagersalgsmamma har været på spil igen). Så der var grønt lys og (lidt) penge på lommen.

-og så kunne jeg ikke! Jeg kunne ikke finde noget jeg kunne lide. Se lige mig stå som Julia Roberts i Pretty Woman med krøllede dollars flyvende om ørerne i en fancy butik på Rodeo Drive “I have all these money, and no where to spend it!” Sådan så jeg i hvert fald mig selv med et slattent dankort i H&M på Strøget. Jeg synes alt hvad jeg så, enten lignede noget jeg gik med i halvfemserne (Hvad er nu det for noget? Er jeg blevet så gammel at moden har snigløbet mig? Ja Karen du referer til Pretty Woman) eller også var det syet til folk, der var støbt i en hel anden form end mig. (Og min form er altså smokin’, så det forstår jeg slet ikke?!)

-Jeg endte med at købe undertøj. Det trænger jeg i den grad også til, for det var længe siden sidst. Men jeg føler, jeg har behov for at sige, at hvis du møder mig på gaden, og bemærker at tøjet er i laser, så vid at jeg er velklædt inderst.

1 kommentar

  • hæhæ det der scenarie kender jeg godt!! 🙂 Jeg har selv været der.

    Tror simpelthen at det er synsvinklen som ændrer sig. Vi har haft fokus på baby/børne shopping så længe, at den indre optik leder efter noget andet – og måske også har ændret stil(?)

    Måske er vi endelig vokset fra H&M, og skal kun bruge den til børne tøjet? 😉

    pssst! Prøv noget online shopping som Zalando m.fl, så popper genet frem, og hviner glædeligt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være en læsehest.. eller pony