Det er ikke viljen, der mangler

Planer der ikke går i vasken

Nå men så skal jeg da love for at det blev mandag, hva?! Også med et brag.

Jeg startede egentlig på et langt klage-indlæg om alle de planer, jeg går og har mig for tiden (job, nyt hjem, ny blog, nye projekter både krea og arrangementer) Men jeg slettede det hele igen, for helt ærligt så bliver det simpelthen så kedeligt at høre mig selv fortælle om planer og planer og planer. Jeg vil se resultater!

Så jeg starter forfra, og skriver om de ting som rent faktisk startede som en plan, men som nu er en realitet. Min madlavning for eksempel. Jeg laver mad hver dag. Eller næsten.. nogle gange er et spejlæg også mad. Men jeg er bedre til det, end jeg troede jeg ville være. Kaisa og jeg får varieret kost med kød og grøntsager, og jeg er pavestolt! Jeg har endda kastet mig ud i vanvittige udfordringer som en helstegt kylling, flæskesteg og Thaisuppe! Og farserede porer!! (Aner man et mormor-tema?) Nogle gange smager det også så godt, at jeg får lyst til at invitere naboen ind til middag, fordi det da er en skam, at mit eneste vidne er en unge på næsten to, der hellere vil have en bolle med ost (Det får hun altså ikke.. i hvert fald ikke hver gang).

Måske skulle jeg gøre det. Invitere naboen ind. Han virker lidt ensom og huleboer-agtig. hmm måske var det en ny plan at føje til listen. Socialisere mere med naboerne inden jeg skal flytte igen. Måske er der nogle af dem som kan hjælpe med at finde et sted at bo. Åhh nu kommer de snigende igen, planerne..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ikke viljen, der mangler