Bzzz... at træffe beslutninger

Det er ikke viljen, der mangler

Jeg ved det godt. Jeg skriver for lidt herinde, og det er slet ikke med vilje. Jeg havde planlagt, at jeg i aften skulle skrive et langt velovervejet indlæg, men så faldt jeg i søvn under putningen. Det er jo simpelthen så klassisk og nærmest pinligt.

Efter en hel dag med “moar!” – Englebarnet er inde i en periode, hvor hun går rundt som en sonar og siger moar? hvert andet øjeblik. Ikke fordi hun vil mig noget, bare for lige at bekræfte at jeg er der. Og det er jeg. Lige bag hende, foran hende, ved siden af hende, hoppende, dansende, kravlende rundt på diverse klatrestativer. Efter sådan en dag, har jeg glædet mig så meget til min lange aften, med blogskrivning, serier, rødvin og enetid.

-I stedet vågner jeg kl 22.10 med tørre kontaktlinser og ondt i nakken. Pis. Jeg prøver igen i morgen.

3 kommentarer

 • Det er klassisk, men ikke spor pinligt. Sådan er det vist bare. Jeg gør det stadig og mine børn er 4 og 6 år:-) Men kan også virkelig ærgre mig, for aftenerne er så tiltrængte til tider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det godt, det er ikke altid lige nemt at være blogger når man har små 🙂 Glæder mig til at læse med fra imorgen så 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Nørøxe

   Tak. Og velkommen til! Fin fin blog du har dig. Det er altid rart at høre lidt til fædrene her i blogland 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bzzz... at træffe beslutninger